Νύχτα Πολιτισμού Athens Culture Net 2019: Age is just a number!
Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός. Νύχτα αφιερωμένη στους 55+ … και όχι μόνο!
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα σε όλη την πόλη!

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει στη Νύχτα Πολιτισμού και προσκαλεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου & ώρες 18:00-21:00, τα παιδιά να έρθουν στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας με τη γιαγιά και τον παππού τους, να ανακαλύψουν παλιά και σύγχρονα αντικείμενα από τα εκθέματα και τις συλλογές του Μουσείου, να παίξουν μαζί τους και να δημιουργήσουν τις δικές τους κοινές αναμνήσεις.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η πόλη γιορτάζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα. Ο Δήμος Αθηναίων και το Athens Culture Net – Δίκτυο Πολιτισμού δήμου Αθηναίων, καλούν κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να περιπλανηθούν στην Αθήνα από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και να ανακαλύψουν μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις-εκπλήξεις, που ενεργοποιούν το νέο, δυναμικό κοινό των 55+ και φωτίζουν τις διαγενεακές σχέσεις στη σύγχρονη εποχή. Παράλληλα, είναι μια πρόσκληση ανοιχτή σε όλες και όλους, γιατί ο πολιτισμός για τον δήμο της Αθήνας δεν έχει ηλικιακά ή τοπικά σύνορα ούτε ταμπέλες, είναι απεριόριστος και προσβάσιμος στον κάθε πολίτη!

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά: https://bit.ly/2kgTBVg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.