Παιδικές Γιορτές

Περίοδος υλοποίησης παιδικών γιορτών: από το νέο έτος 2024

Εορταστικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Γιόρτασε τα γενέθλιά σου στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας!

Οι παιδικές γιορτές είναι εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν μελετηθεί και διοργανώνονται για τα παιδιά και τις οικογένειές τους με αφορμή τα γενέθλια, την ονομαστική τους εορτή ή κάποιο άλλο ευχάριστο γεγονός. Σκοπός αυτού του τύπου εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να ανακαλύψουν οι «εορτάζοντες/εορτάζουσες» τα εκθέματα του μουσείου μαζί με τους φίλους τους, να παίξουν και να έχουν την εμπειρία μιας «μουσειακής γιορτής», που θα τους εξοικειώσει ακόμα περισσότερο με την έννοια «μουσείο».

Μπορείτε να κάνετε δώρο στο παιδί σας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκλειστικά για εκείνο και τους φίλους του!

για παιδιά 5-9 χρόνων (νήπια, Α, Β, Γ Δημοτικού)

«Το σπίτι του Αλχημιστή»

Αριθμός συμμετεχόντων: 10 – 20 παιδιά

Τα μυστικά ενός αλχημιστή που ζούσε πριν από πολλά πολλά χρόνια γίνονται αφορμή για να ζήσουν τα παιδιά τη χαρά του πειράματος και της φαντασίας.
Συνταγές για ελιξίρια και φίλτρα μαγικά περνούν στα χέρια των παιδιών… μέσα από μια σειρά δοκιμασιών.


Για την οικονομική συμμετοχή καθώς και τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τομέα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο 210 3312995 (εσωτερικό 110) ή να στείλετε e-mail στο [email protected] αναφέροντάς μας την ηλικία του παιδιού που θα γιορτάσει, την επιθυμητή ημερομηνία εορτασμού, τον πιθανό αριθμό των προσκεκλημένων καθώς και ό,τι κρίνετε απαραίτητο να σας διευκρινίσουμε.