Ολοήμερο πασχαλινό πρόγραμμα

 «Γιορτάζοντας την Πασχαλιά στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας»

για παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων

Το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας περιμένει τα παιδιά τις ημέρες του Πάσχα με φωτεινή διάθεση και όρεξη για λαμπρή… δημιουργία σε ένα ολοήμερο πρόγραμμα που συνδυάζει το παιχνίδι με την εξερεύνηση και την ανακάλυψη!

Από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 & Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου έως και Παρασκευή του Πάσχα 21 Απριλίου 2023 από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα απολαμβάνουμε κάθε στιγμή από τις πασχαλινές διακοπές!

Εμπνεόμαστε από τις συλλογές του μουσείου, παίζουμε με τα εκθέματα, εξερευνούμε κήπους, γνωρίζουμε πασχαλινά έθιμα από όλη την Ελλάδα, δημιουργούμε ανοιξιάτικες κατασκευές, μαγειρεύουμε, φτιάχνουμε λαμπάδες και προετοιμαζόμαστε για τα … αυγοτσουγκρίσματα του πασχαλινού τραπεζιού.

Το πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα διεπιστημονικής μελέτης του τμήματος εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και υλοποιείται από ερμηνευτές- ειδικά καταρτισμένους στη μουσειακή εκπαίδευση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τα παιδιά φέρνουν μαζί τους: δεκατιανό γεύμα, μεσημεριανό γεύμα (που να μην απαιτεί ζέσταμα), ατομικά κουτάλια ή πιρούνια, παγούρι/μπουκάλι με νερό, αλλαξιά ρούχων για την περίπτωση που τυχόν χρειαστεί.
  • Πριν από την έναρξη κάθε περιόδου συμπληρώνεται φόρμα εγγραφής & ιατρικό δελτίο
  • Ώρες προσέλευσης & αποχώρησης: 8:00 – 8:30 το πρωί και 15:30 – 16:00
  • Η οικονομική συμμετοχήείναι 25,00 ευρώ για κάθε παιδί για μία ημέρα & 20,00 ευρώ την ημέρα για κάθε παιδί για αδέλφια, για ανέργους, για συνδρομητές του Μουσείου και για περισσότερες από 1 ημέρες και ενισχύει τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου
  • Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2103312995 (εσωτ. 110),Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 15:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.