Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» με μεγάλη χαρά προσκαλεί τους φίλους του και όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του στην προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στον κινηματογράφο Δαναό.

Το πρωτότυπο και γεμάτο χιούμορ ντοκιμαντέρ που διαδραματίζεται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου μιλάει για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων, τη σημασία να βλέπει κανείς τη ζωή διαφορετικά και να επαναπροσδιορίζεται σε δύσκολους καιρούς.

Την προβολή θα τιμήσει με την παρουσία της η Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτης και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και θα συνομιλήσει με το κοινό. Επίσης, μετά την προβολή θα μοιραστούν στο κοινό παραδοσιακοί σπόροι από την κοινότητα «Πελίτι» (https://peliti.gr/).

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

Πληροφορίες, κρατήσεις, αγορά εισιτηρίων:

Υποστηρικτής: Κινηματογράφος Δαναός

 

(*)  Η ταινία έχει αποσπάσει το βραβείο Κριτικών Κινηματογράφου Fipresci στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ενώ επίσης, αποτελεί την πρόταση της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη διεκδίκηση του Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους της 92ης Διοργάνωσης των βραβείων Όσκαρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.