Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεργάζεται με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα διήμερο φεστιβάλ αγάπης και προσφοράς στις 21 & 22 Δεκεμβρίου 2019, στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 16.00, θα πραγματοποιηθούν:

  • Εργαστήρι με Χριστουγεννιάτικες υγιεινές λιχουδιές: Μαζί με τον chef Γιώργο Τσούλη και τους ερμηνευτές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, τα παιδιά θα πλάσουν χριστουγεννιάτικα υγιεινά τρουφάκια για τα ίδια αλλά και για να τα προσφέρουν στα παιδιά από τις Οργανώσεις «Home Project» και «Φίλοι του Παιδιού».  Το γλύκισμα συνοδεύουν με μια προσωπική τους ευχή για τα  παιδιά των Οργανώσεων.
  • Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι με οικολογικά στολίδια: Τα παιδιά ζωγραφίζουν οικολογικά στολίδια για πιο «Πράσινα» Χριστούγεννα!» συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 14.30, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες συνεχίζονται στο Παιδικό Μουσείο για όλους.

Παράλληλα, τα παιδιά του Home Project & Φίλοι του Παιδιού έρχονται στοΜουσείο και συμμετέχουν σε δραστηριότητες με τον Γιώργο Τσούλη και τους ερμηνευτές του Μουσείου.

Στο τέλος, παραλαμβάνουν τα γλυκίσματα που ετοίμασαν για εκείνα οι επισκέπτες του Σαββάτου και τα δώρα που προσφέρει η ΑΒ.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη γιορτή αγάπης και προσφοράς μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.