Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σε συνεργασία με την εικονογράφο Studded Betrayal (Χριστίνα Δημητρά) διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά Α΄ – Στ΄ Δημοτικού τον Απρίλιο στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.  Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν τα εξής εργαστήρια:

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 & ώρες 11:15-13:15

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 & ώρες 11:15-13:15

«Φτιάχνουμε τα πιο κουλ φανζίν στο μουσείο»

Ελάτε να φτιάξουμε τα πιο κουλ φανζιν σε ένα άκρως δημιουργικό, χρωματιστό και απελευθερωτικό εργαστήρι στο μουσείο. Θα ανακαλύψουμε μαζί τι είναι ο κόσμος των φανζίν, θα φτιάξουμε το δικό μας μοναδικό αυτοσχέδιο βιβλιαράκι με χρώματα, ιστορίες και κολάζ. Θα πειραματιστούμε με διαφορετικά υλικά και τεχνικές και θα μάθουμε πώς να αναπαράξουμε το φανζίν μας στο λεπτό! Ελάτε να ανταλλάξουμε ιδέες, να αυτοσχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε!

Η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 15,00€ για κάθε παιδί & ενισχύει τους σκοπούς του ΕΠΜ.

Κυριακή 7 Απριλίου 2024 & ώρες 11:15-13:15

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 & ώρες 11:15-13:15

«Φανταστικά όντα στο μουσείο!»

Ένα δημιουργικό εργαστήρι στο οποίο θα χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία και τα χέρια μας για να ζωντανέψουμε τους ήρωες των ονείρων μας! Θα σκιτσάρουμε τις αγαπημένες μας μορφές, τρελές, λεπτές, πολύχρωμες και παρδαλές και θα μάθουμε πώς να μεταφέρουμε τη ζωγραφιά μας στο ύφασμα. Θα φτιάξουμε ένα αυτοσχέδιο πατρόν, θα διαλέξουμε το ύφασμα που μας αρέσει, θα το ράψουμε και θα το γεμίσουμε με το πιο μαλακό και πουπουλένιο υλικό που έχεις φανταστεί ποτέ. Θα μιλήσουμε για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών, θα αφεθούμε ελεύθεροι στις σκέψεις μας χωρίς κανόνες και περιορισμούς και θα δημιουργήσουμε ένα φανταστικό τρισδιάστατο πλάσμα. Θα πειραματιστούμε με διαφορετικά υλικά και μικτές τεχνικές. 

Η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 20,00€ για κάθε παιδί & ενισχύει τους σκοπούς του ΕΠΜ.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 2103312995 (Τρίτη-Παρασκευή 9πμ – 3μμ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.