Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 υποδέχεται στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας το Αεί Φέρειν που συμμετέχει στην Εικαστική έκθεση του «Ταξιδιού της μικρής Αμάλ» και θα υλοποιήσει ένα εθελοντικό βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο με τον τίτλο «Συνεπιβάτες». Το εργαστήριο αποτελεί συνέχεια των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Summer Camp από τα παιδιά του Αεί Φέρειν για το καλωσόρισμα της Αμάλ στην Αθήνα. Με αγάπη και ενσυναίσθηση τα παιδιά του Αεί Φέρειν  κατασκεύασαν όλα μαζί «Το βαλιτσάκι της Αμάλ» για να τη συντροφεύει στο Ταξίδι της.  Ως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα «Το βαλιτσάκι της Ελπίδας» που εκτίθεται στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας θα αποτελέσει την αφόρμηση του εργαστηρίου για να ενισχύσει την αλληλεγγύη, το θάρρος, την ανθεκτικότητα  και την ελπίδα, να ευχηθούμε στην Αμάλ για τα γενέθλιά της και να γιορτάσουμε μαζί της την άφιξη στον τελικό της προορισμό, το καινούριο της Σπίτι.

Πληροφορίες Συμμετοχής:

Εισηγήτρια Ομάδα: Αεί Φέρειν

Τίτλος Δράσης: «Συνεπιβάτες»

Ηλικίες: 3 -12 ετών, γονείς / συνοδοί κάθε ηλικίας

Διάρκεια Δράσης: 60 λεπτά

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί σε δύο βάρδιες ως εξής:

10:30 π.μ – 11:30 π.μ

12:00 μ.μ – 13:00 μ.μ

Διεύθυνση: Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β’ 17-19, Αθήνα 106 75

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υποδοχή του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας        

Συμμετοχή ελεύθερη

Για την είσοδο στον χώρο απαιτούνται

χρήση ατομικής μάσκας προστασίας από μικρούς και μεγάλους και επιπλέον

για τους ενήλικες και τους ανήλικους που έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο (12) έτος της ηλικίας τους επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίων 6 μηνών ή rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν και

για τους ανήλικους από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών επίδειξη δήλωσης αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test τελευταίου εικοσιτετραώρου.

Τα παραπάνω πιστοποιητικά θα πρέπει να συνοδεύονται από επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του φερόμενου (ταυτότητα, δίπλωμά, διαβατήριο).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.