Στο πλαίσιο της έκθεσης σύγχρονης τέχνης « PORTALS | ΠΥΛΗ » που οργανώνει ο Οργανισμός ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων κατά την περίοδο Ιουνίου – Δεκεμβρίου 2021, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο πραγματοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Είναι αυτό τέχνη;» για οικογένειες με παιδιά ηλικίας από Α΄ Δημοτικού και πάνω, Σάββατο και ώρες 12:15 – 13:45.

Οι συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα

  • να ευαισθητοποιηθούν στην έννοια της σύγχρονης τέχνης με βιωματικό τρόπο,
  • να αλληλεπιδράσουν με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και να αναπτύξουν πολλαπλούς, προσωπικούς και συλλογικούς τρόπους προσέγγισης του έργου τέχνης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στον χώρο του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου (Λένορμαν 218, Αθήνα 104 43) τις ακόλουθες ημέρες:

  • Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021
  • Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
  • Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
  • Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
  • Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο,

τηλ. 2103312995-6.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν απαιτείται οικονομική συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://neon.org.gr

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται με τη συνεργασία και δωρεά του Πολιτιστικού & Αναπτυξιακού Οργανισμού κοινής ωφέλειας ΝΕΟΝ

This image has an empty alt attribute; its file name is Neon_logo_Red_White-01-1024x724.jpg

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι επισκέπτες άνω των 18 ετών θα πρέπει να επιδεικνύουν ΕΝΑ από τα παρακάτω:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό νόσησης από Covid-19 (εντός των τελευταίων 6 μηνών) ή
  • Αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) εντός 48 ωρών πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος.

Ο έλεγχος θα διενεργείται μέσω της εφαρμογής Covid free app.  Η ταυτοπροσωπία ελέγχεται με επίδειξη ταυτότητας, διαβατήριου ή διπλώματος οδήγησης.

Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) 24 ωρών πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος. Η ταυτοπροσωπία ελέγχεται με επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να χρησιμοποιούν το ανέπαφο θερμόμετρο που βρίσκεται στην είσοδο.

Η Βουλή των Ελλήνων και ο ΝΕΟΝ διατηρούν το δικαίωμα άρνησης εισόδου σε άτομο που δεν φορά μάσκα, αρνείται τον έλεγχο θερμοκρασίας πριν από την είσοδο στο χώρο ή παρουσιάζει γνωστά συμπτώματα του ιού Covid-19 .

ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Το κτίριο του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου ανήκει στη Βουλή των Ελλήνων και για λόγους ασφάλειας ενδεχομένως να σας ζητηθεί κατά την είσοδό σας η επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων. Για την πρόσβαση στον χώρο οι επισκέπτες περνούν από πύλη ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων.

Στον χώρο λειτουργεί δωρεάν γκαρνταρόμπα και θα σας ζητηθεί να αφήσετε εκεί τσάντες και σακίδια κατά την είσοδό σας στην έκθεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.